Fem dage til Springsteen, og non-historierne begynder at piple frem: F.eks. “Thorning takker nej til Springsteen” i B.T. Suk…

Standard

Nedtællingen er begyndt, og der er kun 5 dage til Springsteen på Roskilde. Det hele er på plads, der er hvert fald lovet regn, regn og atter regn på lørdag, så det kan jo kun blive bedre end forventet med de varsler.

Sker der ellers noget? Nej, overhovedet ikke. Jo, en række danske bands har allerede spillet på Roskildes Junior-scene (Pavillion): Raske Penge & Klumben, Dig & Mig, Ulige Numre, etc. Det har garanteret været mega fedt. Men i dag da jeg tjekker min mail, reklamerer Yahoo for denne non-nyhed:

Thorning takker nej til Roskilde Festival-billet

Det er sgu ynkeligt. Det er sjovt når Frank Aaen samler ind til Coca Cola og McDonalds, fordi de aldrig har tjent en krone i Danmark. I hvert fald ikke en krone de har betalt skat af. Det er sjovt, når selv samme Aaen møder op til aktionærmøder i Mærsk, og gør sin mening bekendt.

Nu prøver B.T. at gøre den kunst efter. De har tilbudt Thorning én af de, i øvrigt udsolgte, lørdagsbilletter til Roskilde Festival, så hun kan opleve Springsteen, og se hvordan et socialdemokratisk budskab og tilhørende visioner kan leveres effektivt til større folkemængder. Jo, tak. Vi er med.

For efterhånden 12 år siden var jeg til intimkoncert med Dylan i Horsens. Kun 425 mennesker i salen, og de ca. 75 var kendisser, bl.a. politikere. Den der klappede højest var Lotte Heise! Det betyder vist mindre med politisk overbevisning når vi taler musik. Et andet sted i salen sad en erklæret kæmpe Dylan-fan, Mimi Jacobsen, med sine sønner. Igen, musik er ikke politik. Musik er følelser.

Jeg kunne godt unde Helle en god koncert, men jeg tror desværre ikke det vil hjælpe en skid.

Reklamer

Kommentarer er meget velkomne. Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s