Springsteen-duet med Paul McCartney stoppede – festival trak stikket ud

Standard
Bruce Springsteen til Hard Rock Calling 2012

Bruce Springsteen til Hard Rock Calling 2012

Lige nu er der Hard Rock Calling i London. E tredagesfestival, hvor både Springsteen, Paul Simon, Soundgarden, Allison Kraus, John Fogerty  og Tom Morello (ex-Rage Against The Machine og medvirkende på Springsteens Wrecking Ball-album) spiller.

Festivalen foregår midt i London i Hyde Park. De har selvfølgelig ikke lov til at spille hele natten, men faktisk betyder forbudet, at musikken er programsat til at stoppe 22:15 lørdag og søndag. Jeg vil tro, at forbudet er fra kl 22:30, og man har så 15 minutter at løbe på, til lige at få sagt tak for i aften, kom godt hjem, pas på hinanden, osv.

Springsteen er på denne tur i marathon-form, og koncerten var programsat til 19:00-22:15, altså 195 minutter, eller tre timer og 15 minutter. Det viste sig at være lige i underkanten, da Sir Paul McCartney dukkede op i ekstranumrene. Først spillede de I Saw Her Standing There (Lennon/McCartney), men i den sædvanligvis afsluttende Twist and Shout blev det for meget for festivalen. Klokken var blevet 22:35, og midt i Twist and shout fadede man musik ned og slukkede for strømmen. Paul McCartney løb rasende fra scenen, mens Springsteen blev stående og sang ind i en slukket mikrofon – måske i den tro, at lyden blot var gået pga teknisk uheld. Da sammenhængen gik op for ham, kunne han blot vinke lidt uforstående og forlade scenen.

Bruce Springsteen og Paul MacCartney til Hard Rock Calling 2012

For et land der går så meget op i deres kongehus, behandler de deres Rock’n’Roll royalty som lort.

McCartney optræder ikke selv på festivalen, og var der kun til ære for Bruce og publikum. Udover McCartney dukkede John Fogerty op i Promised Land, og Tom Morello gæstede på 4 numre.

Bruce Springsteen setlist Hard Rock Calling 2012

Bruce Springsteen setlist Hard Rock Calling 2012

Reklamer

Kommentarer er meget velkomne. Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s