Endnu en mandag, endnu en quiz – Musik, quizze og rockmusik på Drop Inn

Standard

Endnu en mandag, endnu en musikquiz, endnu en placering, og endnu et gensyn med vennerne. Hvert element betyder lidt i det store regnestykke. Mandag aften er sjældent sindsoprivende, så det er et fint tidspunkt at samle 5 mennesker til et hold. Musikquizzen tager man med sig i ugen efter, og tænker over de skønne eller skøre eksempler på musikhistorie quizzen har fokuseret på. Og man håber på en bedre placering næste gang. En placering der passer lidt bedre overens med ens selvopfattelse. For gu’ er vi ej en gruppe støvede nørder med en fælles basic viden. Vi var da uheldige. Vi er de 4 andre og mig. Og denne mandag, var det en måned siden vi sås sidst – til sidste musikquiz. Så musikquizzen tjener mange goder, ud over en god grund til at mødes og drikke et par øl på Drop Inn.

Det kan man gøre 12 gange om året. Men der findes faktisk mindst 5 forskellige, månedlige musikquizzer i København. Det er sgu imponerende. Det giver 60 quizdage om året, hvor man kan sidde blandt musikfans og bruge sin møjsommeligt akkumulerede paratviden. Tak for det.

Jeg har endnu ikke prøvet de andre quizzer, men fornemmer af Denners Musikquiz på Huset kunne være noget for mig. Spørgsmålet er så, om jeg skal forsøge at stable et andet hold på benene, komme med på et hold der, eller forsøge at lokke mit hold til at gå til begge quizzer. Jeg tvivler på nogle af valgene vil lykkes. En gang om måneden er sikkert fint. På den måde er det jo altid længe siden sidst. Siden sidste quiz, sidste gensyn, og ikke mindst sidste placering: Man må være blevet bedre!

Reklamer

One response »

 1. Hej Michael,

  der er gået lidt tid, hvor vi ikke har hørt fra dig – men november-december er jo også travle måneder!
  Måske du havde særlig travlt d. 6. eller 10. december?

  Håber alt står vel til – og vil blot forsigtigt – og nysgerrigt – spørge…. hvad laver du om aftenen, tirsdag d.14. maj 2013?? 😉

  Mange hilsner – Yvonne.

  Like

Kommentarer er meget velkomne. Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s