Blog-året 2012

Standard

WordPress.com har genereret en årsrapport for bloggen. Ikke overraskende, er Johanne Schmidt-Nielsen og Roskilde-dækningen topscorere. Men der er skam også andre topscorere, af mere Niebuhrsk karakter. Heldigvis.

Here’s an excerpt:

Godt nytår til dig, kære læser.

Læs årsrapporten her.

Reklamer

2 responses »

 1. Rigtig godt Nytår – også til dig og din famlie! Ser frem til nye indlæg fra din hånd – også i 2013 – og selvfølgelig om… ALTING :)!

  Har fundet ud af, at det bestemt ikke kun er emnet, der fanger – det er også måden, der bliver formidlet på! Herudover er din lyst til at besvare vores kommentarer samt din tolerance og rummelighed i forhold til dét, vi bidrager med, også af stor betydning – i hvert fald for MIN lyst til at læse din blog…

  Jeg håber, at “aktivitets-kurven” for din blog vil være fortsat opadstigende gennem hele 2013!
  Men, tror du alligevel ikke, at vi kan give den en ekstra lille “top” – et “lille ekstra nøk opad”… lige dér omkring starten-midten af maj måned 2013? 😉

  Atter en gang – Godt Nytår!

  Mange hilsner – Yvonnemai..

  Like

  • Godt nytår til dig, Yvonne! Det har været en fornøjelse at lære dig at kende gennem bloggen i år.

   Aktivitetskurven er dalet betydeligt herinde, til cirka halvt blus. Både fra min side, og mht. besøgende og kommentarer.

   Mit fokus blev flyttet da jeg skiftede arbejde, og ved at være “professionel blogger” på Version2, og på mit instituts hjemmeside. Min interesse er nu størst omkring musik, men jeg følger den rundt i alle afkroge, om nødvendigt.

   Min Springsteen-billet er en lille guldklump, og mon ikke interessen for koncerten blev til at føle når vi når april og maj? Jeg tror det. Der er så meget at hente i hans udgivelser og historie, at jeg vist aldrig bliver færdig. Overvejer også, om jeg skal have fat på den nye biografi “Bruce”. Bruce Springsteen and The Promise of Rock’n’Roll, som jeg læste i sommer, var endnu en åbenbaring i forhold til det magiske univers omkring Springsteen.

   Vi ses i 2013 – måske også til en musikquiz? Det kunne være sjovt.
   kh
   Michael

   Like

Kommentarer er meget velkomne. Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s