Ny single, ny video og nyt album fra David Bowie

Standard

Jeg troede aldrig vi skulle få ham tilbage. Det er 10 år siden det sidste, lidt matte, udspil, Reality (2003). Det album er da vokset på mig, det var det jo nødt til, men nogen klassiker bliver det aldrig.

Og der troede jeg egentlig at David Bowie var. Tilfreds med, at hans bedste arbejde lå bag ham, og tilfreds med at slappe af med familien, oven på et langt arbejdsliv. Han har fortjent at nyde sin alderdom, hvis han har lyst til det.

Alligevel undrer det mig altid, når de mennesker der har vist en sprudlende kreativitet, senere i livet holder op med at bruge den. Pink Floyd er et godt eksempel. De lossede plader ud i 60’erne og 70’erne, og så gik det langsommere og langsommere med udgivelserne, indtil det nu er 20 siden sidste album (Division Bell). Hvordan kan de lade være med at være kreative? Det er et emne jeg vil kigge nærmere på, ved lejlighed. For er der noget der holder kreative sjæle tilbage, i hverdagslivet, er det jo den konstante kamp for at få mad på bordet og tag over hovedet. Men det er ikke noget man slås med som Roger Waters, David Gilmour eller David Bowie.

Heldigvis har lediggang da også båret frugt endnu en gang. Et nyt album fra David Bowie til marts. Og en single, som ingen vist har ventet, er på gaden i dag. Her kan du se den. Sikke en overraskelse.

Reklamer

Kommentarer er meget velkomne. Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s