Min arbejdsplads

Standard

foto

Her til morgen tog jeg dette billede lige uden for min arbejdsplads. Jeg arbejder på Flådestation Holmen, som ligger ved siden af Operaen på Holmen ved Christianshavn. Det hele er i København, hvis man kommer der hvor jeg kommer fra.

Det giver et lille sus, stadigvæk, at kigge ud over Københavns Kanal til Amalienborg, Esplanaden, Operaen, Svend Aukens Kraner, og de mange fine gamle, restaurerede pakhuse i området. Men om et par dage er det slut, når vi flytter til nye lokaler på Frederiksberg. Faktisk i det aller yderste af Frederiksberg, med vinduer lige ud til Søerne. Det lover godt. Jeg ved ikke om jeg får en vinduesplads, men man har da lov at håbe.

Prøv at klikke på billedet, for at se det i stort format. Det er taget med min iPhone 5 uden nogen form for effekter eller dikkedarer. Det er faktisk et godt billede, taget af en telefon. For en gangs skyld.

Reklamer

5 responses »

  • Jeg arbejder på et system til Hjemmeværnet. Deres egne lokaler på Kastellet blev oversvømmet ved skybruddet forrige år, så de har lånt lokaler på Holmen overfor.

   Min rolle på projektet er som tester. Jeg skriver de forløb som skal testes (at man kan dit, at man kan dat), og senere er disse forløb så grundlag for godkendelse af systemet.

   Jeg har nydt at være lokalt forankret midt i al det historiske i området. I går startede vi i nye lokaler på Frederiksberg – jeg skal nok knipse nogle gode billeder, næste gang et Kodak moment byder sig til.

   Like

   • Fint… jeg har muligheden for at tage derover lige på dét tidspunkt og har bekendte, som også skal derop.
    Jeg vil gerne opleve en Bruce-koncert også under “intime forhold” (15.00 billetter i alt) – og har derfor besluttet at lave min egen lille “Danmark-turné”!

    Hilsen Yvonnemai .

    Like

Kommentarer er meget velkomne. Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s