Allan Olsen Kavalkade: #2 Kronsj! Interview

Standard

Man skal nok være lidt moden, for at huske Kronsj! Det var et program på P3, i stil med Besøgstid på P1, hvor man interviewer en kunstner (eller en anden kendt person) om dennes karriere. I Kronsj! var kunstneren i studiet, og man har indtryk af, at interviewet forløber over den tid som udsendelsen tager (hvor et program som Besøgstid, til forskel, bærer præg af at være redigeret). Kronsj! var såmænd et udmærket program, der kun lejlighedsvis forfaldt til dumme indslag og irriterende jingler undervejs.

I 1998 var Allan Olsen aktuel med det glimrende album Sange For Rygere, hvis titel var både provokerende og i samme båd som JØWT – den sætter fokus på en målgruppe, som der ikke er meget kunst der adresseres til: Udkantsdanmark og rygerne.

Allan Olsen er som altid veloplagt og fuld af bramfri meninger. Dette kunne man sige om en hvilken som helst Allan Olsen-optræden, og det er jo det der gør det interessant at følge ham.

Jeg har haft en del positive genhør med radioprogrammer på Bonanza. Det har en vis charme, når man hører en ung Michael Falch eller Thomas Helmig få at vide, at “nu er du jo 35 og ikke nogen ung mand længere.” Og så var de jo alligevel bare børn, i det store billede.

Tryk på billedet eller her for at høre Kronsj! med Allan Olsen.

Tryk på billedet for at høre Allan Olsen i Kronsj!

Tryk på billedet for at høre Allan Olsen i Kronsj!

Reklamer

Kommentarer er meget velkomne. Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s